18 Nisan 2021 Pazar
CHP’nin 65 yıl sonra Edremit’te seçim kazanmasından Bu güne Belediye’yi “yan gelip yatma” yerine çevirenler, bırakın hizmet etmeyi, hayal bile edemedikleri hizmetleri Büyükşehir yapınca panik yaparak, iftira atmaya başladılar!
Edremit’in CHP’li Meclis üyesi Ayhan Halil, her şeye muhalif!
CHP’nin yaramaz çocuğu Ayhan Halil, bir dönem Kendi Belediye Başkanı Hasan Arslan’a muhalefet yaparken CHP’den ihraç Noktasına gelmişti!
Aynı zamanda Büyükşehir Meclis üyesi olan her şeye muhalif Ayhan Halil, şimdi de Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı Edremit’in mallarını “gasp” etmekle suçladı!
Büyükşehir Meclisinde sabırları taşıran Halil’e Başkan Yılmaz ağzının payını verdi!
CHP’li Meclis üyesine haddini bildiren Yılmaz’a sahip çıkan vatandaşlar, Edremit’e yapılan hizmetleri görmemek için kör olmak lazım yorumları yaptı. Sadece 2020 yılında Altınkum ve Güre’ye yapılan hizmetler binlerce vatandaş tarafından takdirle karşılanmıştı. Son olarak zeytinli Belediyesi eski Başkanlarından Ahmet Bayram’ın “kamusal alan” olarak tescil ettirdiği 375 dönümlük sazlık ve pislik yuvası olan alanı Hazineden alan Başkan Yılmaz’a haksız eleştiri yapıldı. Yıllardır CHP’nin beceriksiz siyasetçilerinin sahip çıkamadığı ve yatırım yapamadıkları İçin Devlet Hazinesine geçen arazi için susanlar şimdilerde çığırtkanlık yapmaya başlaması dikkat çekti! CHP’de siyaset yapmak adına kendini rezil eden bazı vitrin meraklılarına çanak tutan Meclis üyesi Ayhan Halil’de aynı kervanın yolcusu oldu.
Özel Haber: Doğan Doğan/ Edremit