9 Şubat 2025 Pazar
Havran Kırsalında Karne Coşkusu
Havran ilçesinin Kalabak köyünde düzenlenen karne dağıtım törenine, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, İlçe Kaymakamı Enver Özderin, Kaymakam Adayı Yusuf Emre Yiğit ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydemir katıldı. 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının birinci döneminin son gününde düzenlenen törende, ilkokul ve ortaokul öğrencileri karne sevinci yaşadı.
Resmi Yetkililer Öğrencilerin Sevincine Ortak Oldu
Başkan Ersoy ve diğer yetkililer, karne dağıtım töreninde öğrencilerin heyecanına ortak oldular. Çocukların karne sevinci ve mutluluğu, aileleri ve öğretmenleri tarafından da paylaşıldı. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bu heyecanına ortak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.
Öğrencilere ve Öğretmenlere Tebrik
İlçe Kaymakamı Enver Özderin, yaptığı konuşmada öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ederek, "Birinci dönemi başarıyla tamamlayan sevgili öğrencilerimizi ve onlara emek veren değerli öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. İyi tatiller diliyorum" ifadelerini kullandı.
Eğitime Destek Vurgusu
Kaymakam Adayı Yusuf Emre Yiğit, eğitim ve öğretimin önemine dikkat çekerek, "Eğitim, toplumumuzun geleceği için en önemli unsurdur. Bu nedenle çocuklarımızın eğitimine her zaman destek olacağız" dedi.
Kalabak köyünde düzenlenen karne dağıtım töreni, öğrencilerin mutluluğu ve yetkililerin desteği ile renkli anlara sahne oldu.
#havran #okul #tatil #eminersoy #havranbelediyesi #havrankaymakamıenverözderin #balıkesir #kalabakköyü